Παναγιωτόπουλος: Να τηλεφωνήσει ο Τσίπρας στον Ερντογάν | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Παναγιωτόπουλος: Να τηλεφωνήσει ο Τσίπρας στον Ερντογάν

Δημοσίευση: 12:51 μ.μ. | 13/3/18

Δεν το θεωρώ ούτε αντικανονικό, ούτε απαράδεκτη ενέργεια, σχολίασε ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας

“Το να τηλεφωνήσει ο ένας ηγέτης στον άλλον σε μια περίοδο κρίσης, δεν το θεωρώ ούτε αντικανονικό, ούτε απαράδεκτη ενέργεια. Είναι η ενδεδειγμένη ενέργεια, στα πλαίσια μιας ευθείας
επικοινωνίας που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των δύο ηγετών. Δεν καταλαβαίνω πώς δεν έχει ήδη γίνει αυτό” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7  ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας την υπόθεση της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών στον Έβρο.

Αναφέρθηκε, παράλληλα, και στα όσα έγιναν στη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα, με την “ένοπλη” εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, τονίζοντας πως “παντού υπάρχει η αίσθηση ότι ο θύτης ο σημερινός, έχει υπάρξει θύμα στο παρελθόν και του νομιμοποιείται να κάνει τα πάντα. Θεωρώ ότι δεν έχουν ξαναγίνει, με αυτήν την ένταση και με αυτό το ύφος, αντίστοιχες συμπεριφορές σαν τις προχθεσινές (11/3), από διοικητικούς ηγέτες και μεγαλοπαράγοντες άλλων ομάδων”.

Όσον αφορά στην προανακριτική για τη Novartis και την κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστήριξε πως “ο κ. Βενιζέλος έρχεται να καταθέσει στην επιτροπή, όχι ανοίγοντας τον κύκλο των δέκα εμπλεκομένων, αλλά επειδή έχει υποβάλει κάποιες ενστάσεις για το απαράδεκτο της διαδικασίας, εδράζοντας το σκεπτικό του στο ότι στην κυβερνητική πρόταση δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση κατηγορίας που να ενέχει αρχή δίωξης για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών