«Παρακαλώ όλο τον κόσμο, αν τις δει κάποιος να πάρει ένα τηλέφωνο» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Παρακαλώ όλο τον κόσμο, αν τις δει κάποιος να πάρει ένα τηλέφωνο»

Δημοσίευση: 4:28 μ.μ. | 16/3/18

Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα των δύο κοριτσιών που εξαφανίστηκαν απευθύνει έκκληση

Δύο κορίτσια, η Ντενίσα Ντ. 17 ετών και η Εμμανουέλα Ντ. 16 ετών, εξαφανίστηκαν το πρωί της Δευτέρας από το Δήλεσι Βοιωτίας, προκαλώντας συναγερμός τις Αρχές.
Η μητέρα των δύο κοριτσιών μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και με δάκρυα στα μάτια απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε τις δει να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Ήρθαν από τη δουλειά μου με τις τσάντες τους τις σχολικές και μου έφεραν τον μικρότερο γιο μου. Μου είπαν ότι πάνε στο σχολείο, τις χαιρέτησα και δεν είδα τίποτα περίεργο στη συμπεριφορά τους», εξήγησε η μητέρα.

Διαβάστε σχετικά : Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης των δύο κοριτσιών από το Δήλεσι

Όταν το λεωφορείο με το οποίο επέστρεφαν τα κορίτσια έφτασε, η μητέρα συνειδητοποίησε ότι εκείνες δεν βρίσκονταν μέσα σε αυτό. Άρχισε τα τηλέφωνα σε φίλες τους και έμαθε ότι ποτέ δεν είχαν πάρει στο σχολείο.

«Αμέσως πήγα στην αστυνομία και ενημέρωσα για την εξαφάνισή τους και αρκετά αργότερα ενημέρωσα και το Χαμόγελο του Παιδιού, γιατί δεν γνώριζα τι έπρεπε να κάνω», ανέφερε η μητέρα, τονίζοντας: «Παρακαλώ όλο τον κόσμο αν τις δει κάποιος να πάρει ένα τηλέφωνο».

Όπως είπε, οι δύο αδελφές, 17 και 16 ετών εξαφανίστηκαν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ όπως είπε η μητέρα τους δεν έχουν μπει και στους λογαριασμούς τους στο Facebook, κάτι που την έχει ανησυχήσει πολύ.

Η εξαφάνισή τους έγινε χθες γνωστή από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών