Πηγές ΝΔ: Να απαντήσει ο Καμμένος αν επιμένει ότι η πώληση των βλημάτων στη Σ. Αραβία έγινε νόμιμα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πηγές ΝΔ: Να απαντήσει ο Καμμένος αν επιμένει ότι η πώληση των βλημάτων στη Σ. Αραβία έγινε νόμιμα

Δημοσίευση: 11:08 μ.μ. | 6/3/18

Από το Μοσχάτο υποστηρίζουν πως όσα φέρεται να κατέθεσε ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος αφήνουν έκθετο τον Υπουργό Άμυνας και τον πρωθυπουργό

"Όσα φέρεται να δήλωσε στην κατάθεση του ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος αφήνουν απολύτως έκθετο τόσο τον Υπουργό Άμυνας όσο και τον πρωθυπουργό ο οποίος τον κάλυψε από το βήμα της Βουλής", υποστηρίζουν πηγές της ΝΔ.

"Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος ομολογεί, μεταξύ άλλων, ότι δεν κατέθεσε ποτέ τα πιστοποιητικά τελικού χρήστη που ήταν αναγκαία για να ολοκληρωθεί νόμιμα η πώληση των βλημάτων. Ακόμη, παραδέχεται ότι είχε συναντήση με τον κ. Καμμένο για να διερευνήσει την πιθανότητα αγοράς στρατιωτικού υλικού, ενώ επικοινώνησε στη συνέχεια μαζί του και με sms για να τον προειδοποιήσει σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής της υπόθεσης λόγω της επίσκεψης των πραγματικών εκπροσώπων της Σαουδικής Αραβίας", αναφέρουν ειδικότερα, καταλήγοντας:

"Ύστερα από όλα αυτά, ο κ. Καμμένος οφείλει να απαντήσει στο αυτονόητο: αν επιμένει στην άποψη του ότι με τον Παπαδόπουλο «δεν είχε καμία σχέση» και ότι η επιχειρούμενη πώληση των βλημάτων έγινε νόμιμα και χωρίς μεσάζοντες."

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών