Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Η γελοιοποίηση της συμμορίας συνεχίζεται | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Η γελοιοποίηση της συμμορίας συνεχίζεται

Δημοσίευση: 11:22 π.μ. | 14/3/18

Τα «νέα στοιχεία διαψεύδουν τα προηγούμενα» λένε σχετικά με το φάκελο που πήγε στη βουλή και αναμένεται να ενσωματωθεί στη δικογραφία

Σε αναλυτική δήλωση προχώρησαν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας τα στοιχεία του φάκελου που αναμένεται να ενσωματωθεί στη δικογραφία και περιλαμβάνει ιδιόχειρο σημείωμα του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον αντιπρόεδρο της Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή. Επίσης, στα στοιχεία φέρεται να περιλαμβάνονται και δύο επιστολές που είχε αποστείλει η πολυεθνική στον Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησής του στο φάρμακο στο πλαίσιο της εφαρμογής του μνημονίου.

Οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τονίζουν ότι «η γελοιοποίηση της συμμορίας συνεχίζεται. Αφού δεν βρήκαν τίποτε άλλο, επικαλούνται "νέα στοιχεία" τα οποία, όμως, διαψεύδουν τα προηγούμενα» και αναλυτικότερα εξηγούν:

«Πρώτον, παρουσιάζουν δύο επιστολές της Novartis, όπου παρακαλείται ο κ. Σαμαράς να τους δεχθεί στο Νταβός, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσουν!

Αλλά, ο τέως Πρωθυπουργός ποτέ δεν πήγε στο Νταβός!

Και μάλιστα τον προσκαλούν για δεύτερη φορά το 2014, όταν κατά την ψευδομάρτυρα Κελέση τον  έχουν ήδη δήθεν "εξαγοράσει" από το 2013!

Αυτοδιαψεύδονται...

Δεύτερον, παρουσιάζουν ως στοιχείο... "ενοχής", σημείωμά του με τα τηλέφωνα του υπουργού Σταϊκούρα. Που όμως ήταν τελείως αναρμόδιος για τις πληρωμές στις φαρμακευτικές εταιρίες. Προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους...

Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν οι ίδιοι πει προηγουμένως!

Άθελά τους, αποκαλύπτουν μόνοι τους τη σκευωρία τους.

Διευκολύνουν τον κ. Σαμαρά να τους πάει ως το τέλος.

Και δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους στο δικαστήριο που τελικά θα τους δικάσει».

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών