Τη Δευτέρα η εκλογή προεδρείου της Προανακριτικής για τη Novartis | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τη Δευτέρα η εκλογή προεδρείου της Προανακριτικής για τη Novartis

Δημοσίευση: 4:21 μ.μ. | 1/3/18

Αναμένεται να προταθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας. Την Πέμπτη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια η πρόταση της ΝΔ για Προανακριτική που θα αφορά σε τρεις υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ευθύνες 10 πολιτικών προσώπων για το σκάνδαλο της Novartis.

Η πρώτη συνεδρίαση θα είναι αφιερωμένη στην εκλογή του Προεδρείου της Προανακριτικής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικρατέστερος για τη θέση του Προέδρου είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας.

Την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι ορίστηκε η συζήτηση της πρότασης που κατέθεσαν οι βουλευτές της ΝΔ (πλην του Μάριου Σαλμά) για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής η οποία θα διερευνήσει ενδεχόμενες ευθύνες του Π. Κουρουμπλή, του Ανδρ. Ξανθού και του Παύλου Πολάκη. Η πρόταση αφορά την υπόθεση Novartis και την πολιτική στον χώρο του φαρμάκου.

Επίσης, την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η κατάθεση του Παύλου Πολάκη ο οποίος έχει δηλώσει ότι διαθέτει στοιχεία που αφορούν στο σκάνδαλο.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών