Βούτσης: Οι χρυσαυγίτες σπέρνουν μίσος και δηλητήριο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Βούτσης: Οι χρυσαυγίτες σπέρνουν μίσος και δηλητήριο

Δημοσίευση: 9:42 μ.μ. | 8/3/18

Έντονη διαμαρτυρία του προέδρου της Βουλής για το πιστοποιητικό ελληνικότητας που ζήτησε από τους βουλευτές ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και για τις ύβρεις Κασιδιάρη

Πληρωμένη απάντηση στον αρχηγό των χρυσαυγιτών Νίκο Μιχαλολιάκο που ζήτησε πιστοποιητικό εθνικών φρονημάτων από τους μειονοτικούς βουλευτές έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Ο λόγος του σπέρνει το μίσος και το δηλητήριο για τους Έλληνες βουλευτές» είπε ο Νίκος Βούτσης αναφερόμενος στις προκλητικές αναφορές του Νίκου Μιχαλολιάκου και χαρακτήρισε πρωτοφανές το αίτημα του χρυσαυγίτη.

«Αυτό δεν έχει συμβεί όλες τις δεκαετίες στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ουδείς έχει το δικαίωμα να ζητά δήλωση και μαρτυρία στο ελληνικό κοινοβούλιο» είπε ο κ. Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης καυτηρίασε, όμως, και τις χυδαίες αναφορές του Ηλία Κασιδιάρη και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου της Χρυσής Αυγής που αποκάλεσαν «πράκτορα» μειονοτικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχετε περάσει κατά πολύ τα σύνορα όχι μόνο της δεοντολογίας και της ευπρέπειας αλλά του μίσους και του διχασμού που σπέρνετε με τις ομιλίες σας» είπε στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο Πρόεδρος της Βουλής.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών