Ασημακοπούλου: Η ΝΔ είναι αρνητική στην υιοθεσία παιδιών από oμόφυλα ζευγάρια | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ασημακοπούλου: Η ΝΔ είναι αρνητική στην υιοθεσία παιδιών από oμόφυλα ζευγάρια

Δημοσίευση: 1:02 μ.μ. | 25/4/18

Η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ δήλωσε ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη να αποδεχτεί την αναδοχή από oμόφυλα ζευγάρια

«Όσον αφορά στη διεύρυνση της αναδοχής η ΝΔ δεν είναι αρνητική. Όσον αφορά στην υιοθεσία παιδιών από oμόφυλα ζευγάρια, η ΝΔ έχει καταρχάς μια αρνητική στάση» είπε στο Ραδιόφωνο 24/7  η βουλευτής και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη να αποδεχτεί την αναδοχή από oμόφυλα ζευγάρια και ξεκαθάρισε ότι η στάση της ΝΔ είναι ξεκάθαρα αρνητική για την υιοθεσία.

Σημείωσε ότι το όλο θέμα έχει θρησκευτικές, επιστημονικές ακόμα και ηθικές διαστάσεις.

Για το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ, είπε ότι η ΝΔ είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αλλά με όρους.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκρισία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ήταν αντίθετη με την μικρή ΔΕΗ και τώρα ιδιωτικοποιεί και μάλιστα χωρίς σχέδιο, κάτι που δεν εξασφαλίζει την επιτυχία του εγχειρήματος. Επισήμανε την πτώση της αξίας της μετοχής και τις οικονομικές ζημίες από τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Αναφερόμενη στην υπόθεση Novartis μίλησε για σκευωρία και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έφερε το θέμα στη Βουλή και το στέλνει πάλι στη δικαιοσύνη γιατί ήθελε να ρίξει λάσπη. Το θέμα δεν διερευνήθηκε στη Βουλή είπε και ζήτησε να λάμψει η αλήθεια ώστε εάν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν.

Για το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που προτείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε ότι το μόνο μέτωπο είναι να να απομακρυνθεί αυτή η κυβέρνηση.

Για το ενδεχόμενο προσχώρησης ή συνεργασίας με την Άννα Διαμαντοπούλου ή ακόμη και με τον κ. Βενιζέλο, είπε ότι υπάρχουν πρόσωπα με διαδρομή σε άλλους χώρους που τα βλέπει αρνητικά η βάση του κόμματος. «Χρήζει προσοχής ποια στελέχη θα έρθουν κοντά μας» τόνισε και πρόσθεσε ότι αυτά είναι ζητήματα που θα τα δει ο κ. Μητσοτάκης.

Ωστόσο υπογράμμισε ότι η ΝΔ ακόμη και με αυτοδυναμία, στόχο που χαρακτήρισε δύσκολο αλλά εφικτό, θα επιδιώξει συνεργασίες με βάση το πρόγραμμά της.

Για το Κίνημα αλλαγής και τη στάση ίσων αποστάσεων που κρατά, είπε ότι είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ». Πρόσθεσε ωστόσο, ότι ο καθένας μπορεί να παίρνει τις αποφάσεις του.

Χρήστος Καράμπελας, φωτογραφία EUROKINISSI

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών