Βρετανία: 8χρονος βιάστηκε από τον παιδικό του φίλο (βίντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Βρετανία: 8χρονος βιάστηκε από τον παιδικό του φίλο (βίντεο)

Δημοσίευση: 5:12 μ.μ. | 26/4/18

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα, με πρωταγωνιστές δύο μικρά παιδιά και μια μητέρα η οποία δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα μπορούσε να συμβεί όταν άφησε τον 8χρονο γιο της και το φίλο του στο δωμάτιο για να παίξουν

Η απαρηγόρητη μητέρα αποκαλύπτει πως ο 8χρονος γιος της βιάστηκε στο δωμάτιό του από παιδικό του φίλο τον οποίο η ίδια είχε καλέσει στο σπίτι τους για να παίξουν.

Αφού τα δύο παιδιά ανέβηκαν στο δωμάτιο, το αγοράκι έβαλε μια καρέκλα πίσω από την πόρτα και τράβηξε τις κουρτίνες.

Μιλώντας στο Victoria Derbyshire Show του BBC, η μητέρα αποκάλυψε ότι το αγοράκι είχε προσπαθήσει να βιάσει τον γιο της άλλες τέσσερις φορές. Του είχε ζητήσει να του δείξει τα γεννητικά του όργανα. Αφού τον βίασε του είπε να μην πει τίποτα στους γονείς του γιατί θα θύμωναν αν μάθαιναν την αλήθεια.

Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε το ίδιο βράδυ ενώ η μητέρα του έβαζε τον 8χρονο για ύπνο. Παρατήρησε ότι ο γιος της δεν ήταν καλά από τη στιγμή που έφυγε ο φίλος του.

«Σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν σταμάτησε να κλαίει. Ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν ήξερα τι να κάνω. Το επόμενο πρωί επικοινώνησα με το σχολείο και την αστυνομία. Ενημερώσαμε το σχολείο ότι δεν ήθελε να πάει ξανά και ότι δεν θέλαμε να συναντήσουμε την οικογένεια του αγοριού» είπε η μητέρα του 8χρονου.

Η αστυνομία μας είπε ότι ανέκριναν το αγόρι αλλά επειδή ήταν κάτω από την ηλικία της ποινικής δίωξης δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς ότι κάτι τρομακτικό μπορεί να συμβεί και δεν υπάρχουν κυρώσεις. Μου φαίνεται εντελώς λάθος.

Η μητέρα αφού ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία της είπαν ότι δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαν να κάνουν γιατί ο δράστης ήταν κάτω από την ηλικία της ποινικής υπαιτιότητας.


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών