Φωτήλας: Άθλιες οι συνθήκες για τους πρόσφυγες στη Λέσβο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Φωτήλας: Άθλιες οι συνθήκες για τους πρόσφυγες στη Λέσβο

Δημοσίευση: 11:36 π.μ. | 26/4/18

Ο βουλευτής της ΝΔ, που βρισκόταν στο νησί τη μέρα των εκτρόπων, δήλωσε πως ήταν αγανακτισμένοι πολίτες και όχι μόνο ακροδεξιά στοιχεία

Για άθλιες συνθήκες στη Λέσβο αναφορικά με την κατάσταση που βιώνουν μετανάστες και πρόσφυγες έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7

Κληθείς να σχολιάσει το πρόβλημα στο νησί, μετά τα τελευταία επεισόδια στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, είπε ότι «στη Μόρια οι άνθρωποι φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους» και πρόσθεσε ότι «ήταν αγανακτισμένοι πολίτες και όχι μόνο ακροδεξιά στοιχεία που βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν».

Παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθυστερήσεις στη διαχείριση του μεταναστευτικού – προσφυγικού, ενώ τόνισε ότι πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία ασύλου και η προώθηση των προσφύγων στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Επίσης εξέφρασε ανησυχία για την αύξηση των ροών και τυχόν επανάληψη της εικόνας του 2015. Όπως σχολίασε «οι ροές αυξάνονται και ο Ερντογάν παίζει τα παιχνίδια του», ενώ τόνισε πως μόνο στο hot spot βρίσκονται πάνω από 7.000 ενώ η δομή είναι για 2.500 άτομα.

πηγή, φωτογραφία  EUROKINISSI

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών