Ο Φαήλος “ανακάλυψε” τον αντιρατσιστικό νόμο για τον Μπουτάρη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ο Φαήλος “ανακάλυψε” τον αντιρατσιστικό νόμο για τον Μπουτάρη

Δημοσίευση: 3:34 μ.μ. | 25/5/18

Μήνυση κατά του Γιάννη Μπουτάρη κατέθεσε ο Φ.Κρανιδιώτης με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για την Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων

Μήνυση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και του πολιτευτή του Ποταμιού Γιάννη Κωνσταντίνου κατέθεσαν ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Γραμματέας Δικαιοσύνης του κόμματος, Γιώργος Παλάζης.

Η μηνυτήρια αναφορά μιλά για παράβαση του άρθρου 2 του ν.4285/2014, έπειτα από τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης σε ξένο τηλεοπτικό σταθμό για την Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νέας Δεξιάς, πρέπει να ελεγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο, ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο Γιάννης Κωνσταντίνου για το «ας μην χάσουμε τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο της απομυθοποίησης της δήθεν Γενοκτονίας αλλά και της κατάδειξης των ευθυνών των ίδιων των Ποντίων για τα δεινά που υπέστησαν τότε».

Από την πλευρά του ο κ. Παλάζης επισήμανε ότι είναι άξιο μνείας και προσοχής το γεγονός ότι ο «πρώτος πολίτης» της Θεσσαλονίκης, έκανε τις ως άνω δηλώσεις υπό την ιδιότητα του ως δημόσιου λειτουργού.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών