Απίστευτο: Ο Κιμ φοβήθηκε μήπως τον δηλητηριάσουν με το… στυλό και δείτε τι επικό έκανε! (βίντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Απίστευτο: Ο Κιμ φοβήθηκε μήπως τον δηλητηριάσουν με το… στυλό και δείτε τι επικό έκανε! (βίντεο)

Δημοσίευση: 10:53 μ.μ. | 13/6/18

Μαθήματα για το πώς θα αποφύγεις να δεις τα… ραδίκια ανάποδα από «δηλητηριασμένο» στυλό, παρέδωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, στο πλαίσιο της ιστορικής συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμο στη Σιγκαπούρη - Δείτε το βίντεο

Γιατί μπορεί ο δαιμόνιος Βορειοκορεάτης ηγέτης να τα είχε σκεφθεί όλα, ξέχασε ωστόσο μια μικρή μεν, τεράστιας σημασίας δε, λεπτομέρεια.

Πώς εκείνη τη ριμάδα… στιγμή των υπογραφών τα φλας θα έπαιρναν φωτιά και οι κάμερες θα δούλευαν στο φουλ! Και οι στενοί συνεργάτες του που προσέχουν για να… τον έχουν δεν ήταν καν διακριτικοί.

Γιατί μπορεί να τα… είπε καλό κλίμα με τον Τραμπ, ωστόσο «δεν θα τον εμπιστευτούμε κιόλας από το πρώτο ραντεβού», σκέφτηκε και είπε να πάρει τα μέτρα του. Μέτρα για τα οποία βέβαια είχε προνοήσει!

Όχι μόνο λοιπόν δόθηκε η εντολή σε κάποιον από τη συνοδεία του να φορέσει τα λευκά του γάντια και να καθαρίσει, προφανώς με κάποιον παράγοντα εξουδετέρωσης, το στυλό για τις υπογραφές που κάποιος τυχαίος είχε αφήσει (γι΄ αυτόν, χωρίς αυτόν) αλλά για να έχει το κεφάλι του σίγουρο και κυρίως… σώο για να φιλοξενήσει το εντυπωσιακό κούρεμά του, ο Κιμ υπέγραψε με δικό του στυλό (που πιθανότατα έφερε από τη Βόρεια Κορέα).

Και του τον έδωσε μάλιστα – και πάλι όχι και τόσο διακριτικά – η αδερφή του!

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα πάντως, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει κάθε λόγο να φοβάται μήπως πάει από δηλητηριασμένο στυλό λόγω μυστηριωδών θανάτων στην οικογένειά του.

Επίσης ενδέχεται να έχει και άλλες φοβίες, όπως το να συλλέξουν DNA, το οποίο θα αποκαλύψει λεπτομέρειες της υγείας του!

Μην ξεχνάτε πως μιλάμε άλλωστε για τον άνθρωπο που σε κάθε ταξίδι παίρνει μαζί του την… τουαλέτα του για το λόγο που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών