Ένταση στα δικαστήρια μεταξύ γιατρού και συγγενών της Στέλλας Ακουμιανάκη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ένταση στα δικαστήρια μεταξύ γιατρού και συγγενών της Στέλλας Ακουμιανάκη

Δημοσίευση: 2:57 μ.μ. | 20/6/18

«Σώνει και καλά να βγείτε λάδι όλοι. Φάγατε το παιδί μας»

Συνεχίζεται σήμερα το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη στο Ρέθυμνο το 2011.

Η σημερινή δικάσιμος ξεκίνησε με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης και ενώ εντός της δικαστικής αιθούσης όλα κυλούν ομαλά, έξω από τα δικαστήρια, σημειώθηκε ένταση μεταξύ συγγενών της Στέλλας Ακουμιανάκη και γιατρού, ο οποίος κατέθεσε νωρίτερα υπέρ των δύο γιατρών που κάθονται στο εδώλιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Π. Π., νευροχειρούργος και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, προσκληθείς, από τους συνηγόρους υπεράσπισης των δυο γιατρών, να καταθέσει την επιστημονική του άποψη σχετικά με ιατρικά στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία, έγινε «στόχος» των συγγενών της Στέλλας Ακουμιανάκη, που τον κατηγορούν ότι ενώ δεν ήταν στο περιστατικό, προσπαθεί να αθωώσει τους συναδέλφους του.

Κατά την έξοδο από την δικαστική αίθουσα και την στιγμή που έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, συγγενείς της Στέλλας του επιτέθηκαν λεκτικά, κατηγορώντας τον ότι χωρίς να γνωρίζει επί της ουσίας την υπόθεση της αδικοχαμένης Ακουμιανάκη, κατέθεσε με μόνο σκοπό την αθώωση των δυο κατηγορούμενων γιατρών.

«Ήρθατε να υποστηρίξετε και τίποτα άλλο. Σώνει και καλά να βγείτε λάδι όλοι. Φάγατε το παιδί μας. Εσύ που έρχεσαι και τους υποστηρίζεις είσαι το ίδιο με αυτούς. Τι ήρθες να πες εδώ, ότι οι γιατροί εκαναν τα πάντα;. Το παρκάρατε στο ράντσο και το αφήσατε να πεθάνει» φώναζε συγγενής της Στέλλας Ακουμιανάκη.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών