Για «ατυχή επιλογή εκφράσεων» κάνει λόγο ο δικηγόρος του Μπαρμπαρούση | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Για «ατυχή επιλογή εκφράσεων» κάνει λόγο ο δικηγόρος του Μπαρμπαρούση

Δημοσίευση: 1:17 μ.μ. | 18/6/18

Ο βουλευτής φέρεται να αρνείται την κατηγορία

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη ο βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης ο οποίος συνελήφθη το πρωί μετά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος
του για τα όσα είχε πει στη Βουλή, καλώντας τον στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό με αφορμή το «Μακεδονικό».

Ο βουλευτής ο οποίος κατηγορείται για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας (κακούργημα) φέρεται να αρνείται την κατηγορία.

Σύμφωνα με το συνήγορο του πρόκειται για μια «ατυχή επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μια στιγμή έξαρσης θυμικού».

Σύμφωνα με τον νομικό παραστάτη του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής η συγκεκριμένη φρασεολογία «προφανώς είναι απρόσφορα να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται». «Η αδυναμία της κατηγορίας είναι η υπερβολή της» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ήδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Η πρόθεση του με τη χρήση αυτών των εκφράσεων τελικά ήταν κατά τρόπο εμφατικό να θέσει τους πολιτειακούς παράγοντες προ των ευθυνών τους».

πηγη

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών