Στο νοσοκομείο ο Ντίνος Καρύδης – Κατέρρευσε στο Σύνταγμα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Στο νοσοκομείο ο Ντίνος Καρύδης – Κατέρρευσε στο Σύνταγμα

Δημοσίευση: 10:57 π.μ. | 18/6/18

Στη διαδήλωση στο Σύνταγμα κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ, που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια συμμετείχε και ο Ντίνος Kαρύδης

Από το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε όμως, σύμφωνα εμ την Espresso, στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Ο ηθοποιός πήγε στην πήγε στη διαδήλωση παρέα με τη φίλη του και συνάδελφο Γωγώ Ατζολετάκη. Κατά τη διάρκειά της, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν χημικά για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από τη Βουλή, ένιωσε έντονη δυσφορία.

«Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεταισ το νοσοκομείο από το Σλαββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν ήταν μάλλον η αιτία», δήλωσε στην εφημερίδα η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη εισήχθη με πρόσθιο έμφραγμα και μεταφέρθηκε αμέσως στην Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής. Υπεβλήθη σε μία νέα μέθοδο πρωτογενούς αγειοπλαστικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβάν. ΟΙ γιατροί είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επέμβασης και η κατάσταση του ασθενούς θεωρείται σταθερή. Αναμένεται να παραμείνει όμως στο νοσοκομείο και τις επόμενες μέρες.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών