Τα μαζεύει ο Ζάεφ: Ανεπιβεβαίωτες οι πληροφορίες για προβοκάτσια από Έλληνες επιχειρηματίες στα Σκόπια | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τα μαζεύει ο Ζάεφ: Ανεπιβεβαίωτες οι πληροφορίες για προβοκάτσια από Έλληνες επιχειρηματίες στα Σκόπια

Δημοσίευση: 9:06 μ.μ. | 18/7/18

"Δεν θα δώσουμε έγγραφα στις ελληνικές αρχές" ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, παραδεχόμενος πως οι καταγγελίες που είχε κάνει δεν είχαν βάση, καθώς στηρίζονταν σε προφορικές συνομιλίες και όχι επίσημες καταθέσεις

Τα αλλάζει ο Ζόραν Ζάεφ σχετικά με τις καταγγελίες περί απόπειρας αποσταθεροποίησης της πΓΔΜ με τη συμμετοχή φιλορώσων Ελλήνων επιχειρηματιών με βάση την Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του την Τετάρτη ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας επεσήμανε ότι δεν υπάρχει ανάγκη οι αρχές της πΓΔΜ να δώσουν στην Ελλάδα έγγραφα, ώστε να ξεκινήσουν οι σχετικές έρευνες, καθώς "πρόκειται για δηλώσεις ατόμων, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ειπώθηκαν στις αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια προφορικής συνομιλίας".

"Πρόκειται για καταθέσεις ατόμων που τις έδωσαν μετά τις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών μπροστά στο Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της οργάνωσης Komiti (σ.σ. πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Βαρντάρ Σκοπίων που ανήκει σε Ρώσο επιχειρηματία). Έκανα αυτά τα σχόλια για να στείλω ένα μήνυμα ότι πρέπει να χτίσουμε φιλία και όχι να δημιουργούμε έδαφος για εξάπλωση της εχθρότητας. Η Μακεδονία ήδη δείχνει το παράδειγμα οικοδόμησης φιλίας και θα συνεχίσει να το κάνει αυτό με όλες τις χώρες, περιλαμβανομένης της Ρωσικής Ομοσπονδίας», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Πηγή: META

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών