Βρέθηκε ο 13χρονος Θανάσης Σ. που είχε εξαφανιστεί τον Μάρτιο στο Περιστέρι | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Βρέθηκε ο 13χρονος Θανάσης Σ. που είχε εξαφανιστεί τον Μάρτιο στο Περιστέρι

Δημοσίευση: 3:39 μ.μ. | 19/7/18

Το έσκασε από το μέρος που βρισκόταν κι επέστρεψε στο Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού

Αίσιο τέλος είχε η πολύμηνη περιπέτεια του 13χρονου Θανάση Σ., τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 23 Μαρτίου στην περιοχή του Περιστερίου.

Ο 13χρονος, που μεγάλωνε εδώ και τέσσερα χρόνια στο Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Περιστέρι, είχε εξαφανιστεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και επέστρεψε μόνος του, καλά στην  υγεία του, σήμερα στο Σπίτι του.

Όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Θανάσης επικοινώνησε με άνθρωπο του Σπιτιού μέσω facebook χθες Τετάρτη, του εκμυστηρεύτηκε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος και δεν βγαίνει καθόλου έξω και εξέφρασε την αγωνία του για το αν μπορεί να επιστρέψει και αν τον αγαπάνε ακόμα.

Σήμερα το πρωί το έσκασε από το μέρος που βρισκόταν κι επέστρεψε στο Σπίτι και στην οικογένεια του Χαμόγελου, όπου οι εργαζόμενοι, τα παιδιά, η γειτονιά και οι φίλοι του τον αγκάλιασαν με όλη τους την αγάπη και τον υποδέχτηκαν με δάκρυα χαράς.

Για την υπόθεσή του είχε εκδοθεί amber alert, το οποίο στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε, με το Χαμόγελο του Παιδιού να κάνει λόγο για «οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου, ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια είχε βρει στην οικογένεια του "Χαμόγελου" την ουσιαστική ασφάλεια, φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται κάθε παιδί».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών