Αναπαράσταση της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο θα ζητήσει ο Κούγιας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αναπαράσταση της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο θα ζητήσει ο Κούγιας

Δημοσίευση: 6:04 μ.μ. | 5/12/18

Την πολιτική αγωγή υπέρ της οικογένειας του θύματος έχει αναλάβει ο δικηγόρος

Στη Ρόδο μεταβαίνει αύριο Πέμπτη ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας, καθώς έχει αναλάβει, μαζί με τον δικηγόρο Ευάγγελο Γκιουγκή, το βήμα της πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας του θύματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια, κατόπιν εξουσιοδότησης και εντολής των γονέων της φοιτήτριας, οι οποίοι λόγω της ψυχολογικής τους δοκιμασίας αδυνατούν να μεταβούν στη Ρόδο, ο κ. Κούγιας αύριο θα εμφανιστεί ενώπιον της Τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, προκειμένου αφενός μεν να καταθέσει τυπική δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής υπέρ των γονέων και συγγενών του θύματος, αφετέρου δε για να ζητήσει από την Τακτική Ανακρίτρια Ρόδου «πρώτον να οριστεί ημέρα και ώρα αναπαράστασης των διερευνώμενων πράξεων, ανακριτική πράξη που η λιμενική αρχή παρέλειψε να διενεργήσει, και δεύτερον κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων, οι οποίοι θα απολογηθούν την Παρασκευή και οι οποίοι σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βiασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος.

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα Ρόδου προσήχθησαν σήμερα το πρωί οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας.

Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βiασμό.

Οι έρευνες από την πλευρά του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών