Αγριεύει περισσότερο ο καιρός, πιο δύσκολη μέρα για την Αττική η Δευτέρα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αγριεύει περισσότερο ο καιρός, πιο δύσκολη μέρα για την Αττική η Δευτέρα

19:10 | 4/1/19

Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για το τρίτο κύμα κακοκαιρίας

Μετά από δυο κύματα κακοκαιρίας που έντυσαν στα λευκά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, φαίνεται πως μετά το Σαββατοκύριακο και την έλευση του τρίτου διαδοχικού έρχεται η ώρα της Αθήνας να δεχθεί την επίσκεψη του χιονιά!

Αυτό τουλάχιστον αναμένεται να γίνει αν επαληθευτούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων που υποστηρίζουν πως από το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας ο χιονιάς θα επισκεφθεί την Αττική και θα ντύσει στα λευκά ακόμα και την Αθήνα!

«Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι το πρωί της Τρίτης έρχεται η ώρα της Αττικής. Για 16-18 ώρες ο καιρός στην Αττική θα είναι χιονόκαιρος» είπε ο κ. Καλλιάνος προσθέτοντας ότι αν τα προγνωστικά στοιχεία επιβεβαιωθούν τότε «θα χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας». Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, το δριμύ ψύχος σε όλη τη χώρα θα διατηρηθεί μέχρι και τις 9-10 Ιανουαρίου.

Την ίδια άποψη φαίνεται να συμμερίζεται και ο Τάσος Αρνιακός, που προβλέπει πως η νέα εβδομάδα θα μπει με κακοκαιρία σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια, ενώ δεν αποκλείεται από τη Δευτέρα να χιονίσει και μέσα στην Αθήνα…

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών