Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος του 22χρονου στη Λάρισα | Greek-iNews.gr

Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος του 22χρονου στη Λάρισα

Νέα αυτοψία θα γίνει στο χώρο του σπιτιού του

Ένα θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί φέρεται ότι οδήγησε στο θάνατο τον 22χρονο Άλεξ από τη Λάρισα, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε την Τρίτη στη σορό του άτυχου νεαρού, κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα του και κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, κυρίως στα χέρια του. Για το λόγο αυτό παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στο χώρο του σπιτιού του στη Λάρισα, με στόχο να φανεί με ποιο τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον Αλέξανδρο και τον οδήγησε στο θάνατο.

Πηγές ανέφεραν στο onlarissa.gr πως όλα καταλήγουν σε ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος για να ζεσταθεί. Σ’ αυτό συνηγορεί και η στάση του σώματος του στο σημείο όπου βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο. Μάλιστα, εικάζεται πως ο νεαρός είχε υποστεί την ηλεκτροπληξία από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Την ίδια ώρα οι γονείς του Αλέξανδρου που διαμένουν μόνιμα στον Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, φέρεται να προσανατολίζονται σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα ρίξουν άπλετο φως στον τρόπο και τα αίτια του θανάτου του. Η κηδεία του άτυχου νεαρού έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Καρπενήσι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άλεξ είχε εντυπωσιάσει με τις χορευτικές του ικανότητες στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

πηγή


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ