Άγνωστοι έστελναν απειλητικά μηνύματα σε μαθητές στο Βόλο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Άγνωστοι έστελναν απειλητικά μηνύματα σε μαθητές στο Βόλο

Δημοσίευση: 7:45 μ.μ. | 5 Φεβρουαρίου 2019

Νέο περιστατικό διαδικτυακού bullying απασχολεί τις Αρχές

Άλλο ένα περιστατικό διαδικτυακού bullying που αφορά μαθητές απασχόλησε τις αρχές. Το νέο συμβάν αναφέρθηκε σε σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Βόλο κινητοποιώντας την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, καθώς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Όπως μετέδωσε το e-thessalia.gr την αναφορά έκαναν πέντε μαθητές, αγόρια και κορίτσια, στη διεύθυνση του σχολείου.

Τα παιδιά ανέφεραν ότι κάποιο άτομο, προφανώς με ψεύτικο προφίλ, έστελνε μηνύματα με απειλητικό περιεχόμενο και φωτογραφίες στα κινητά τους τηλέφωνα. Αυτό φέρεται να συνέβη δύο μέρες. Οι μαθητές τρομοκρατήθηκαν, ενημέρωσαν τους γονείς που επίσης ανησύχησαν και απευθύνθηκαν στη διεύθυνση του σχολείου για να δουν πώς μπορεί να γίνει η διαχείριση του ζητήματος.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα για το ζήτημα έχει ενεργοποιηθεί και η Ασφάλεια Βόλου μετά από ενημέρωση που υπήρξε τόσο από τους γονείς, όσο και από τη διεύθυνση του σχολείου.

«Πέντε μαθητές με τους γονείς τους μάς ανέφεραν πως δέχονταν για δύο μέρες απειλητικά μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα. Οι απειλές δεν ήταν μόνο στα λόγια, αλλά αποστέλλονταν και φωτογραφίες. Αμέσως ενημερώσαμε τους αρμόδιους φορείς, όπως την Αστυνομία, που διερευνά την υπόθεση» τονίστηκε από τη διεύθυνση του σχολείου, που πρόσθεσε πως «μόλις μάθαμε για το περιστατικό, μεταβήκαμε σε όλες τις αίθουσες του σχολείου για να υπάρξει ενημέρωση στους μαθητές. Κάποιοι μαθητές το γνώριζαν το θέμα, άλλοι όχι. Πάντως μετά την ανάδειξη του ζητήματος τις τελευταίες ημέρες δεν υπήρξε ενόχληση των μαθητών στο διαδίκτυο».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών