Αυγενάκης: Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αυγενάκης: Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου

Δημοσίευση: 7:55 μ.μ. | 4/2/19

"Προτεραιότητα η σωματική και ψυχική υγεία, η οποία παραμένει το ύψιστο αγαθό και ο ακρογωνιαίος λίθος μιας ευημερούσας κοινωνίας" το μήνυμα του Γραμματέα της ΝΔ

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου η Νέα Δημοκρατία ενώνει τη φωνή της με όλες τις άλλες για να υπενθυμίσει, να παροτρύνει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία υπέρ της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. Η πρόοδος της επιστήμης και της ιατρικής έχει καταστήσει εφικτή την ίαση πολλών τύπων καρκίνου, εφόσον υπάρχει πρώιμη και έγκαιρη διάγνωση» δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου.

Ο γραμματέας της ΝΔ τόνισε πως είναι απαραίτητη η συνδρομή και η στήριξη της Πολιτείας, με μέτρα που θα μειώσουν το στίγμα και θα ενισχύσουν την κοινωνική ευαισθησία των Ελλήνων, με κατάλληλα προγράμματα πρόληψης και προπαντός της ισχυροποίησης του εθνικού συστήματος υγείας «που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση και τις πολιτικές της παρούσας κυβέρνησης».

Ο κ. Αυγενάκης πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των ανθρώπων και των οικογενειών τους που δίνουν την μάχη με την νόσο. Αναγνωρίζουμε και βάζουμε ως προτεραιότητα την σωματική και ψυχική υγεία, η οποία παραμένει το ύψιστο αγαθό και ο ακρογωνιαίος λίθος μιας ευημερούσας κοινωνίας».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών