Η επόμενη ημέρα αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής στο εργοστάσιο ξυλείας (φωτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η επόμενη ημέρα αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής στο εργοστάσιο ξυλείας (φωτο)

Δημοσίευση: 1:35 μ.μ. | 28/2/19

Δείτε τις φωτογραφίες μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το εργοστάσιο ξυλείας στην παλαιά εθνικό οδό Λάρισας - Βόλου, στο ύψος της Γαλήνης και Πλατυκάμπου Λάρισας, με τις εικόνες την επόμενη της φωτιάς, να αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής.

Στο σημείο βρέθηκαν 15 υδροφόρα οχήματα και τουλάχιστον 40 πυροσβέστες από όλη τη Θεσσαλία και από το Λιτόχωρο Πιερίας. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος ελλόχευε από τις φιάλες προπανίου που υπήρχαν μέσα στο εργοστάσιο.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός διοικητής Π.Υ. Θεσσαλίας, Χρήστος Σπαθούλας, είπε ότι κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδωσαν τεράστια μάχη με τις φλόγες, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, επέκταση της πυρκαγιάς σε άλλες επιχειρήσεις, αλλά και χωρίς να υπάρξει κίνδυνος από τις δυο δεξαμενές προπανίου που βρισκόταν στο χώρο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σπαθούλας είπε ότι «αποφύγαμε το ενδεχόμενο έκρηξης από τις δύο δεξαμενές προπανίου, καθώς έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εκτόνωση των δεξαμενών με την διαδικασία της ψύξης από την ομάδα των πυροσβεστών που επιχείρησαν στο σημείο».

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν θέσει Πυροσβεστική και Αστυνομία παραμένουν στο σημείο και συνεχίζεται η εκτροπή των οχημάτων από την εθνική οδό σε παράδρομο για την ασφάλεια των οδηγών.

Δείτε τις φωτογραφίες από το εργοστάσιο:πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών