Καρέ καρέ η ιστορική επίσκεψη Τσίπρα σε Θεολογική Σχολή Χάλκης και Αγία Σοφία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καρέ καρέ η ιστορική επίσκεψη Τσίπρα σε Θεολογική Σχολή Χάλκης και Αγία Σοφία

13:10 | 6/2/19

Ξενάγηση στην Αγία Σοφία και στη Θεολογική Σχολή Χάλκης, κατά τη δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία

Με ξενάγηση στην Αγία Σοφία και στη Θεολογική Σχολή Χάλκης ξεκίνησε η δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την Αγία Σοφία συνοδευόμενος από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον αν. υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, τον υφ. Εξωτερικών Μ. Μπόλαρη και τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Τον κ. Τσίπρα υποδεχθηκε ο εκπρόσωπος της τουρκικής Δημοκρατίας Ιμπραήμ Καλίν, ο οποίος συνόδευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό στην ξενάγηση.

Έπειτα ο Πρωθυπουργός μετέβη στη Θεολογική Σχολή Χάλκης (είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός της Ελλάδας που την επισκέπτεται) και μετά την επίσκεψη συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Επίσκεψη στην Αγία ΣοφίαANDREABONETTI.COMINSTAGRAM ALEXIS TSIPRASINSTAGRAM ALEXIS TSIPRASINSTAGRAM ALEXIS TSIPRAS

Επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή ΧάλκηςΕπίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη στη Θεολογική Σχολή Χάλκης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο -  APΕπίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη στη Θεολογική Σχολή Χάλκης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο - APΕπίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη στη Θεολογική Σχολή Χάλκης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο - APΕπίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη στη Θεολογική Σχολή Χάλκης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο - APΕπίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη στη Θεολογική Σχολή Χάλκης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο - APπηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών