Μοίρασαν 1.000 ευρώ σε ντελιβεράδες μέσω φιλοδωρημάτων | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μοίρασαν 1.000 ευρώ σε ντελιβεράδες μέσω φιλοδωρημάτων

Δημοσίευση: 3:38 μ.μ. | 4/2/19

Η κίνηση μιας ομάδας YouTubers που έχει προκαλέσει πλήθος θετικών σχολίων

Τέσσερις νέοι YouTubers θέλησαν, όπως είπαν, «να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που με κάθε καιρική συνθήκη είναι εκεί
για να τους πάνε καφέ ή φαγητό». Έτσι η ομάδα «Άλλοι» αποφάσισε να καταγράψει μία αρκετά γενναιόδωρη κίνησή της απέναντι στους ντελιβεράδες.

Η παρέα των 4 νέων άρχισε να κάνει μεγάλες παραγγελίες και χρησιμοποίησε 7 κάμερες προκειμένου να καταγράψει τα έκπληκτα πρόσωπα των ντελιβεράδων, όταν έπαιρναν τα φιλοδωρήματα, τα οποία έφτασαν σε ύψος 1.000 ευρώ.

Ο πρώτος μεταφορέας που έφτασε άκουσε τον άνθρωπο που παραλάμβανε την παραγγελία να του λέει «πες μου έναν αριθμό από  το 1 ως το 20». Εκείνος απαντά 17 και τότε έρχεται το εξαιρετικά γενναιόδωρο φιλοδώρημα των 30 ευρώ. «Όχι ρε φίλε είναι παρά πολλά», λέει ο ντελιβεράς και οι υπόλοιποι τρεις της παρέας καταφθάνουν για να τον μεταπείσουν. Τελικά ο ντελιβεράς ευχαριστεί γεμάτος χαμόγελο τους νεαρούς και φεύγει.

Κάποιος άλλος θεώρησε ότι τα χρήματα ήταν πλαστά, ενώ οι περισσότεροι σάστιζαν από το ποσό που λάμβαναν. Το βίντεο έχει πάνω από 200.000 προβολές μέσα σε δύο μέρες και πολλά σχόλια που επιδοκιμάζουν τη συμβολική κίνηση των «Άλλων».πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών