Ο Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος στην παράταξη Σγουρού | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ο Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος στην παράταξη Σγουρού

Δημοσίευση: 2:39 μ.μ. | 5 Φεβρουαρίου 2019

Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, στον Κεντρικό Τομέα, επιθυμεί «να συμβάλει με όλες τους τις δυνάμεις, για να κερδηθεί ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της Αττικής»

Ο Ολυμπιονίκης, δύο φορές (1968 & 1972), Πέτρος Γαλακτόπουλος, θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό και την Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκησης Αττικής».

Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος με προσωπικότητα που ξεχώριζε για το ήθος του κερδίζοντας την εκτίμηση των αντιπάλων του, έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Ομάδα Ελληνορωμαϊκής πάλης, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης (ΕΟΦΠ) και του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΚΑ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, στον Κεντρικό Τομέα, επιθυμεί «να συμβάλει με όλες τους τις δυνάμεις, για να κερδηθεί ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της Αττικής». Επίσης στόχος του, είναι να βοηθήσει με κάθε τρόπο τα νέα παιδιά ώστε «να βάλουν στη ζωή τους και να αγαπήσουν τον αθλητισμό».

Ο Γιάννης Σγουρός καλωσορίζοντας τον Π. Γαλακτόπουλο στην «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» τόνισε ότι «μόνο κερδισμένοι μπορεί να είναι οι πολίτες, από μια υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που έχει τιμήσει την χώρα και αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες νέα παιδιά και όχι μόνο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών