Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους λόγω κακοκαιρίας στα Χανιά (βιντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους λόγω κακοκαιρίας στα Χανιά (βιντεο)

Δημοσίευση: 8:39 μ.μ. | 13/2/19

Δραματική διάσωση μητέρας με τα δύο της παιδιά

Σοβαρά προβλήματα που έθεσαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση στα Χανιά,
καθώς πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν εγκλωβίζοντας οδηγούς μέσα στα «μισοβυθισμένα» οχήματά τους, ενώ σημειώθηκε νέα κατολίσθηση, και από τύχη και σε αυτήν την περίπτωση, δεν προκλήθηκε ατύχημα.

Στον παράδρομο της εθνικής Χανίων - Κισσάμου, στο ύψος των Μουρνιών, μητέρα με τα δύο της παιδιά, εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά τους, το οποίο «έμπαζε» νερά, και διεσώθη χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστών που την απεγκλώβισαν έγκαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός αποπειράθηκε να περάσει από το σημείο το οποίο είχε πλημμυρίσει λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει από τον χείμαρρο που είχε συγκεντρωθεί και κάλεσε σε βοήθεια.

Την ίδια ώρα, πάνω από δέκα οχήματα εγκλωβίστηκαν στην περιοχή της κεραίας της ΕΡΤ, στη Σούδα, καθώς και εκεί ο δρόμος έγινε ποτάμι. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τους επιβαίνοντες από τα οχήματα και να τους απομακρύνει σε ασφαλές σημείο.

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές της Κάτω Σούδας, στα Λιβάδια, το Βαμβακόπουλο, στην εθνική οδό στο ύψος των Μουρνιών και στον Κλαδισό.

Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν εντός αστικού ιστού, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Ναυστάθμου σημειώθηκε μεγάλης εκτασης κατολίσθηση, με το "βουνό" να πέφτει στο οδόστρωμα.

Η κατάσταση στο εθνικό οδικό δίκτυο είναι τραγική και άκρως επικίνδυνη για τους οδηγούς, με τις συνεχείς καταπτώσεις χωμάτινων όγκων ενώ αύριο, με το πρώτο φως της ημέρας θα αποκαλυφθεί το μέγεθος των ζημιών.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών