Στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία οι 'έξι' - Ζήτησαν να προσμετρώνται οι ψήφοι τους στη συμπολίτευση | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία οι 'έξι' - Ζήτησαν να προσμετρώνται οι ψήφοι τους στη συμπολίτευση

Δημοσίευση: 7:49 μ.μ. | 4/2/19

Με επιστολή τους στο προεδρείο της Βουλής, οι 6 βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ζητούν η ψήφος τους στις ψηφοφορίες για όλα τα νομοσχέδια που θα γίνουν στο εξής να προσμετράται με του ΣΥΡΙΖΑ."Κατέρρευσε το αφήγημα περί κυβέρνησης κουρελού" σημειώνει η κυβέρνηση

Να προσμετρείται η ψήφος τους με την ψήφο των βουλευτών της συμπολίτευσης όταν δεν διεξάγεται ονομαστική ψηφοφορία ζήτησαν με επιστολές τους προς τον πρόεδρο της Βουλής κι οι έξι βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση χωρίς να είναι μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛ.

Οι επιστολές αυτές διαβάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Ολομέλεια της Βουλής κι επιχειρούν να «λύσουν» τα χέρια της κυβέρνησης όσον αφορά το ζήτημα της δεδηλωμένης ώστε να περνούν τα νομοσχέδια χωρίς συνεχείς προσφυγές στην λύση της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Τις επιστολές αυτές απέστειλαν οι υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης κι η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, καθώς κι ο Σπύρος Δανέλλης, όλες κι όλοι τους ανεξάρτητοι βουλευτές.

Αντίστοιχες επιστολές έστειλαν κι οι Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Κώστας Ζουράρις οι οποίοι παραμένουν στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

"Κατέρρευσε το αφήγημα περί κυβέρνησης κουρελού" σημειώνει η κυβέρνηση.
Με non paper η κυβέρνηση σημειώνει ότι "κατέρρευσε το αφήγημα περί κυβέρνησης κουρελού" και συμπληρώνει: "Και οι έξι βουλευτές που δεν ανήκουν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και συνεχίζουν να στηρίζουν το κυβερνητικό έργο, δήλωσαν με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ότι η ψήφος τους θα καταμετράται στην κυβερνητική πλειοψηφία χωρίς να εντάσσονται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ".

Κώστας Παπαγιάννης

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών