Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Μας ζώνουν τα φίδια της ακροδεξιάς στην Ευρώπη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Μας ζώνουν τα φίδια της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

20:50 | 27/3/19

Στους λόγους που τον ώθησαν να αποδεχτεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα για την ευρωβουλή αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης

Τα φαινόμενα ρατσισμού είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που θέλω να ασχοληθώ με την ευρωβουλή, ανέφερε στον news247 ο ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Πρόσθεσε ότι ο χάρτης της Ευρώπης αλλάζει ριζικά και ολοένα και περισσότερες χώρες σχηματίζουν ακροδεξιές κυβερνήσεις. "Η μεγάλη νίκη της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη είναι το γεγονός ότι κατάφεραν να ξεπλύνουν το προφίλ τους από τραμπουκίστικο σε πολιτικό και πολύς κόσμος νιώθει ότι η λύση προσφέρεται από τις ακροδεξιές πολιτικές", τόνισε.

Συμπλήρωσε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μικροπολιτικές και παιχνίδια ψηφοθηρίας από διαφορά κόμματα που υιοθετούν ακροδεξιές αντιλήψεις προσπαθώντας να κερδίσουν ψηφοφόρους. “Θα ήθελα να είναι πολύ διαφορετικά αλλά η στελέχωση της ΝΔ τα τελευταία χρόνια αυτό με κάνει να πιστεύω”.

Τόνισε πως “αν δεν κάνουμε κάτι γρήγορα, πολύ σύντομα θα είμαστε αντιμέτωποι όχι με το αυγό του φιδιού αλλά με τα ίδια τα φίδια που έχουν βγει και μας έχουν ζώσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια ”.

Μιλώντας για το ρατσισμό στην Ελλάδα αναφέρθηκε στο σχολείο της Σάμου λέγοντας πως οι γονείς είχαν κι αυτοί οι γονείς που έζησαν τον φασισμό του πολέμου και της Χούντας. “Τα παιδάκια μαθαίνουν να μισούν τα άλλα παιδάκια για γελοίους λόγους” υπογράμμισε ο κ. Νικολαϊδης.

Κατηγόρησε, τέλος, την Ευρώπη για λάθος χειρισμούς, εντάσεις και ότι φέρνει τρικλοποδιές στον ίδιο της τον εαυτό.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών