Χωρίς δυσκολία η κίνηση στην Εγνατία μετά το τροχαίο με την νταλίκα και το βυτιοφόρο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Χωρίς δυσκολία η κίνηση στην Εγνατία μετά το τροχαίο με την νταλίκα και το βυτιοφόρο

Δημοσίευση: 10:53 π.μ. | 14/3/19

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο τμήμα Βέροια - Πολύμυλος Κοζάνης της Εγνατίας, το οποίο είχε κλείσει τα ξημερώματα για περίπου τέσσερις ώρες, μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σε μία από τις σήραγγες του συγκεκριμένου οδικού τμήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όταν φορτηγό με επικαθήμενο, που κινούνταν προς Κοζάνη, ακινητοποιήθηκε -πιθανότατα λόγω βλάβης- στη σήραγγα 12.

Στη συνέχεια, νταλίκα που ακολουθούσε, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε πάνω στο ακινητοποιημένο όχημα. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κοζάνη διακόπηκε προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα, ενώ η Τροχαία παρέκαμπτε την κυκλοφορία από τον ανισόπεδο κόμβο της Βέροιας προς την παλιά εθνική οδό Βέροιας - Κοζάνης.

Η επιχείρηση απομάκρυνσης των ακινητοποιημένων οχημάτων ολοκληρώθηκε γύρω στις 5:40 τα ξημερώματα, οπότε το τμήμα που έκλεισε δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία. Έρευνες για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το αρμόδιο τμήμα τροχαίας.

(φωτογραφία αρχείου)

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών