Μια γυναίκα βρήκε τον τέλειο τρόπο να απαντήσει στα X X X καρέ που της στέλνουν άντρες | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μια γυναίκα βρήκε τον τέλειο τρόπο να απαντήσει στα X X X καρέ που της στέλνουν άντρες

Δημοσίευση: 7:14 μ.μ. | 8/3/19

Μια γυναίκα βρήκε την καλύτερη απάντηση στους χρήστες που της στέλνουν ανεπιθύμητες γυμνές φωτογραφίες - Ένας τρόπος για να τους τρομάξει και να τους εκδικηθεί

Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος χωρίς ανεπιθύμητες γυμνές φωτογραφίες, που στέλνουν κατά καιρούς άντρες σε γυναίκες στο διαδίκτυο σε μια προσπάθεια να τις προσεγγίσουν.

Μια γυναίκα βρήκε την καλύτερη απάντηση στις περιπτώσεις αυτές, ώστε να τρομάξει τους χρήστες που της στέλνουν ανεπιθύμητες dick pics και, κατά κάποιον τρόπο, να τους εκδικηθεί.

Η Ginger Banks, όπως αυτοαποκαλείται στα social media, δημοσίευσε στο twitter τη νέα της τακτική, κάνοντας τις γυναίκες να ξεκαρδιστούν και εμπνέοντας τες να σκεφτούν δημιουργικά, βρίσκοντας κι άλλες ευφάνταστες απαντήσεις.

Στην ουσία η Ginger Banks κάθε φορά που κάποιος χρήστης που της έστελνε γυμνές φωτογραφίες, τον ρωτούσε αν πρόκειται για γυμνή φωτογραφία παιδιού και, έπειτα, τον ενημέρωνε πως θα κάνει αναφορά για παιδική πoρνoγραφία.Μια γυναίκα βρήκε τον τέλειο τρόπο να απαντήσει στα X X X καρέ που της στέλνουν άντρες

Πηγή: www.indy100.com

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών