Η νέα ανάρτηση του Αρκά για την πολιτικότητα των σκίτσων του | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η νέα ανάρτηση του Αρκά για την πολιτικότητα των σκίτσων του

Δημοσίευση: 10:38 μ.μ. | 7 Μαρτίου 2019

«Δεν καταλαβαίνουμε αυτούς που λένε ότι ο Αρκάς άλλαξε»

Ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς απαντά ξανά στους επικριτές του με το γνωστό αιχμηρό του χιούμορ, ξανά χωρίς κάποιο σκίτσο αλλά με ανάρτησή του στο Facebοok.

«Δεν καταλαβαίνουμε αυτούς που λένε ότι ο Αρκάς άλλαξε. Με ζώα ασχολιόταν πάντα στα σκίτσα του» αναφέρει χαρακτηριστικά.Την προηγούμενη φορά ο Αρκάς κλήθηκε να σχολιάσει μέσω Facebook ότι πριν το 2015 δεν έκανε πολιτικά σκίτσα λέγοντας: «Ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός».

Με μία νέα του ανάρτηση χωρίς κάποιο σκίτσο ο Αρκάς τοποθετείται εκ νέου:

«”Ο Aρκάς τα παίρνει”, “Ο Aρκάς δεν είναι ο Αρκάς”, «Ο Aρκάς έχει πουλήσει το όνομά του», “Ο Αρκάς έχει πεθάνει και γράφουν οι κληρονόμοι του” κλπ. Προτείνουμε λοιπόν μια συμφωνία στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για τον Αρκά, θα σταματήσει κι ο Αρκάς να λέει αλήθειες για τον πρωθυπουργό».πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών