Καραμανλής: Κάποιοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν πότε αρχίζει η πολιτική και πότε τελειώνει | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καραμανλής: Κάποιοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν πότε αρχίζει η πολιτική και πότε τελειώνει

14:24 | 27/3/19

Καρφιά για τις νέες κινήσεις στην κεντροδεξιά άφησε ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ και άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για απαξίωση των υποδομών τα τελευταία τέσσερα χρόνια. "Ας μας πει ο κ. Σπίρτζης ένα έργο που έχει ξεκινήσει επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ" προκάλεσε τον υπουργό Υποδομών

“Ξεκινήσαμε από το πια έργα μπορούν να γίνουν άμεσα. Πρέπει να βάλουμε τέλος στον μικροκομματισμό και τον αποσπασματικό σχεδιασμό μεγάλων έργων” δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής.

“Σήμερα λεφτά δεν υπάρχουν. Το ΕΣΠΑ βαίνει μειούμενο. Πρέπει να σκεφτούμε εκτός πλαισίου και πρέπει να σκεφτούμε πως τα έργα θα γίνονται γρήγορα και εντός χρονικών διαγραμμάτων” πρόσθεσε ο τομεάρχης μεταφορών της ΝΔ, μία ημέρα μετά την παρουσίαση του προγράμματος υποδομών της ΝΔ.

“Στον φαντασιακό κόσμο του Σπίρτζη και του Τσίπρα θα λέγαμε ότι τα έργα θα χρηματοδοτηθούν από λεφτά που θα βρούμε” συμπλήρωσε, σχολιάζοντας την γαλάζια πρόταση για συμμετοχή ιδιωτών επενδυτών με ανταποδοτικά οφέλη.

“Τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχει γίνει ούτε ένα έργο” σημείωσε και είπε ότι οι λύσεις που αναζητούνται πρέπει να βρεθούν με βάση την πραγματικότητα.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών:

“Η Απαξίωση των υποδομών έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στην εποχή Βαρουφάκη σταμάτησαν τα πάντα” δήλωσε ο κ. Καραμανλής.

Καταλόγισε στο Υπουργείο συχνούς εκτροχιασμούς στο δίκτυο του ΟΣΕ, καθυστερήσεις στο μετρό και συρμούς του τραμ που διέκοψαν τα δρομολόγιά τους.

“Ας μας πει ο κ. Σπίρτζης ένα έργο που έχει ξεκινήσει επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ. Κανένα” είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η ηλεκτροκίνηση που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δύο χρόνια δεν έχει γίνει.

Για τις ευρωεκλογές είπε:

"Η κυβέρνηση καρκινοβατεί. Πατάει σε τεντωμένο σκοινί. Με 6 βουλευτές που προστέθηκαν στην κυβερνητική πλειοψηφία με τον τρόπο που ξέρουμε” δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής και πρόσθεσε ότι “οι ευρω-εκλογές είναι κάλπη και η κάλπη θα δείξει με σαφήνεια ποιο κόμμα είναι πρώτο και ποιο δεύτερο”.

“Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιούν πότε αρχίζει η πολιτική και πότε τελειώνει” σχολίασε για τις πολιτικές πρωτοβουλίες στο χώρο της Δεξιάς, κάνοντας λόγο για ρεβανσισμό.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών