Κρατούμενος επιτέθηκε σε σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Τρικάλων | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κρατούμενος επιτέθηκε σε σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Τρικάλων

16:44 | 29/3/19

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος

Σε σωφρονιστικό υπάλληλο επιτέθηκε ένας κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων, με αποτέλεσμα ο πρώτος να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το trikalavoice.gr, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη όταν ο κρατούμενος σε έξαλλη κατάσταση προκάλεσε ζημιές στο χώρο του ιατρείου των φυλακών Τρικάλων. Σωφρονιστικός υπάλληλος μπήκε στο χώρο για να τον ηρεμήσει, δέχθηκε ωστόσο ο ίδιος την επίθεση του κρατουμένου, ο οποίος τον γρονθοκόπησε άγρια.

Ακινητοποιήθηκε με την παρέμβαση των υπολοίπων σωφρονιστικών υπαλλήλων, ενώ ο συνάδελφός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και υπογράφουν ο πρόεδρος Νίκος Μαρδάνης και ο γ.γ. Νίκος Μπρέντας καταγγέλλει το γεγονός και κάθε μορφή βίας σημειώνοντας ότι το προσωπικό «θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό τη δουλειά του». Καλεί δε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσωπικού από κάθε μορφή βίας.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών