Κρεμαστινός: Στρατηγική μας να είναι η γραμμή του Ανδρέα Παπανδρέου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κρεμαστινός: Στρατηγική μας να είναι η γραμμή του Ανδρέα Παπανδρέου

Δημοσίευση: 1:48 μ.μ. | 5/3/19

"Εάν είχε γίνει κυβερνητικός σχηματισμός στις προηγούμενες εκλογές με τα άλλα κόμματα και όχι με τους ΑΝΕΛ θα είχαμε αποφύγει το πρώτο εξάμηνο" είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων

Οπαδός της σύγκλισης του προοδευτικού χώρου δήλωσε στον News 24/7 ο πρώην υπουργός, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκτίμησε ότι οι όμοροι χώροι θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να πλησιάσουν, ωστόσο όπως είπε αυτό είναι δύσκολο αν όχι ανέφικτο προεκλογικά, χωρίς να προσδιορίζει την χρονική περίοδο.

"Εάν είχε γίνει κυβερνητικός σχηματισμός στις προηγούμενες εκλογές με τα άλλα κόμματα και όχι με τους ΑΝΕΛ θα είχαμε αποφύγει το πρώτο εξάμηνο " συνέχισε.

"Η καρδιά της κεντροαριστεράς και εννοώ ο κόσμος της δεν είναι ενιαία. Ο κόσμος κατέφυγε σε άλλους σχηματισμούς λόγω της αποσυσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ" τόνισε και ζήτησε από το ΚΙΝΑΛ να κρατήσει ίσες αποστάσεις έως τις εκλογές.

"Στρατηγική μας πρέπει να είναι το να συνεχιστεί επικαιροποιημένη η γραμμή που χάραξε ο Ανδρέας Παπανδρέου" σημείωσε και διευκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε ότι εάν η Βόρεια Μακεδονία δεν εφαρμόσει τη συμφωνία όπως δεν εφάρμοσε την ενδιάμεση, τότε οι συντηρητικές φωνές θα επικρατήσουν. "Καλύτερο το Βόρεια Μακεδονία από το Μακεδονία" είπε.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών