Κυρίτσης: Ατυχής η δήλωσή μου για τις μολότοφ - Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κυρίτσης: Ατυχής η δήλωσή μου για τις μολότοφ - Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις

Δημοσίευση: 2:55 μ.μ. | 14 Μαρτίου 2019

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μίλησε στον απόηχο των αντιδράσεων, που προκάλεσε η δήλωσή του για τις μολότοφ - "Ήταν απολύτως ατυχής η διατύπωση και με αυτήν την έννοια δεν αδικώ και όποιον εξεγέρθηκε εναντίον μου", είπε μεταξύ άλλων

"Νομίζω ότι ήταν δικαιολογημένες οι αντιδράσεις, ήταν ατυχής η δήλωση, με την έννοια ότι δεν ανέφερα την περίπτωση της Μαρφίν κι αυτό γιατί το είχα ως μία ιδιαίτερη, μία ξεχωριστή στιγμή, το χειρότερο έγκλημα που έχει γίνει σε δεκαετίες κινητοποιήσεων και με αυτήν την έννοια δεν το είχα στο μυαλό μου. Είχα στο μυαλό μου τις συγκρούσεις που γίνονται στα γήπεδα, στους δρόμους", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτσης.

"Ήταν απολύτως ατυχής η διατύπωση και με αυτήν την έννοια δεν αδικώ και όποιον εξεγέρθηκε εναντίον μου", σημείωσε, συμπληρώνοντας πως αποτελεί "στίγμα και για τις Αρχές και για τον Πολιτεία το γεγονός ότι μετά από μία δεκαετία δεν κατάφερε ούτε να βρει τους ενόχους ούτε να ξεκαθαρίσει τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης".

"Η ΝΔ κάνει τη δουλειά της, δεν περίμενα κάτι περισσότερο, αναφέρομαι πολύ περισσότερο στους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους στη Μαρφίν", πρόσθεσε, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιοπολίτευσης για τη δήλωσή του.

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, σε δηλώσεις του εξέφρασε τη διαφωνία του με τη δήλωση του κ. Κυρίτση.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών