Νεφελούδης για διευθύντρια MyMarket: 'Ακραίες εκφράσεις ανθρώπων, χωρίς συνείδηση κοινωνικού χαρακτήρα' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Νεφελούδης για διευθύντρια MyMarket: 'Ακραίες εκφράσεις ανθρώπων, χωρίς συνείδηση κοινωνικού χαρακτήρα'

Δημοσίευση: 11:16 μ.μ. | 5/3/19

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου 'Εργασίας, μίλησε για την οδηγία - ντροπή προς τους εργαζομένους της αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Για "ακραίες εκφράσεις ανθρώπων που δεν έχουν καμία συνείδηση κοινωνικού χαρακτήρα και νομίζουν ότι φέρονται σε μηχανές", έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, σχολιάζοντας το περιστατικό με το έγγραφο διευθυντικού στελέχους της εταιρείας MyMarket, στο οποίο έδινε οδηγίες προς τους εργαζομένους, "να χαμογελούν που έχουν δουλειά, με μισθό 300 ευρώ".

Ο κ. Νεφελούδης χαρακτήρισε "εντυπωσιακή" την κοινωνική κατακραυγή και δήλωσε ευχαριστημένος από την ανακοίνωση της εταιρίας, η οποία τονίζει ότι πρόκειται για "ατυχές περιστατικό" που οφείλεται σε πρωτοβουλία της συγκεκριμένης διευθύντριας.
Έχουν απολυθεί κι από άλλες εταιρείες επειδή δεν χαμογελούν
"Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε τέτοια φαινόμενα", ανέφερε η Ντίνα Γκογκάκη, μέλος της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων, σχετικά με την επιστολή περιφερειακής διευθύντριας του My Market προς τους υπαλλήλους, απο τους οποίους ζητεί να χαμογελούν, καθώς -όπως λέει- έχουν δουλειά με 300 ευρώ και επειδή πληρώνονται στην ώρα τους.

Όπως είπε η κα Γκογκάκη, "έχουν απολυθεί από διάφορες επιχειρήσεις πολλοί υπάλληλοι επειδή δεν χαμογελούν" και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά οτι "σε λίγο θα μας ζητήσουν και να τους πληρώνουμε".

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών