Ο κίνδυνος για τα παιδιά της 32χρονης που δολοφονήθηκε στη Σητεία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ο κίνδυνος για τα παιδιά της 32χρονης που δολοφονήθηκε στη Σητεία

Δημοσίευση: 1:24 μ.μ. | 10/3/19

Το ξέσπασμα και η απόγνωση της μητέρας της γυναίκας και το μέλλον των μωρών

Ξέσπασε η μητέρα της 32χρονης γυναίκας που στραγγαλίστηκε στη Σητεία ενώ αναφέρει τον κίνδυνο να βρεθούν σε ίδρυμα τα δυο αγοράκια μετά το μετά το άγριο έγκλημα.

Η γιαγιά τους ζητά την επιμέλεια αλλά οι κοινωνικοί λειτουργοί σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητικοί καθώς δεν έχει οικονομικούς πόρους και αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

Η γιαγιά τους σε συνέντευξη της στο STAR φανερά συγκινημένη ανέφερε: «Θα με σκοτώσουν δεύτερη φορά όπως σκότωσαν το παιδί μου. Θα με σκοτώσουν πάλι αν θα μου πάρουν τα παιδιά. Θέλω τα παιδιά της κόρης μου να τα μεγαλώσουμε εμείς. Τους παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου να μου αφήσουν τα παιδιά Θα πεθάνω από τον καημό μου».

Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί καθώς όπως ανέφερε κινδυνεύει να χάσει τα δυο μικρά εγγόνια της, γιατί χρωστά 600 ευρώ σε διάφορες υποχρεώσεις και δεν έχει οικονομικούς πόρους.

«Μπορεί να είμαι φτωχιά αλλά μπορώ να τα ζήσουμε τα παιδιά. Δεν είμαι μόνη μου έχω τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα μόνη μου. Δεν ζητάω τίποτα άλλο θέλω να μου αφήσουν τα παιδιά της κόρης μου».

«Από τότε που χώρισε τα παιδιά τα έχω εγώ. Εγώ τους ψώνιζα τα πάντα! Τα πάντα τους πήρα. Από την αρχή ήταν παιδιά μου. Δεν τα ξεχώριζα. Της κόρης μου τα παιδιά είναι πάλι παιδιά μου».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών