Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά

Δημοσίευση: 1:52 π.μ. | 10/3/19

Την τελευταία της πνοή άφησε την Παρασκευή η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά, η οποία τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Ρένας Βουτσινά.

Η Ρένα μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην εντατική από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, κατέληξε την Παρασκευή κι «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων.

Από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή ήταν στο πλευρό της η κόρη της, Ναστάζια.

Το βιογραφικό της

Η Ρένα Βουτσινά ήταν σύζυγος του Βάσου Αδριανού (1943-1999) με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

20 χρόνια πριν σοκ είχε προκαλέσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, η πτώση του συζύγου της, Βάσου Ανδριανού από την βεράντα του σπιτιού τους, ενώ μέσα βρισκόταν εκείνη μαζί με την κόρη τους.

Φιλμογραφία

  • Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)
  • Ανοιχτή επιστολή (1968)
  • Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
  • Ο Φαφλατάς (1971)
  • Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
  • Τι 30… τι 40… τι 50… (1972)
  • Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)




πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών