Πρόβλημα υγείας αναγκάζει τον Μπελαβίλα σε προσωρινή απόσυρση από την προεκλογική εκστρατεία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πρόβλημα υγείας αναγκάζει τον Μπελαβίλα σε προσωρινή απόσυρση από την προεκλογική εκστρατεία

14:34 | 29/3/19

Ο Νίκος Μπελαβίλας θα αναγκαστεί να μπει για ένα δεκαήμερο στα... πιτς λόγω προβλήματος υγείας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι λόγω προβλήματος υγείας αναγκάζεται να απέχει από την προεκλογική του εκστρατεία για το επόμενο 10ήμερο.

Η σχετική δήλωσή του έχει ως εξής: "Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν από το 2017 ότι αντιμετωπίζω ένα σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς) η οποία αποκαταστάθηκε. Τον τελευταίο μήνα παρουσιάστηκε μία επιπλοκή. Οι γιατροί μου μού ζήτησαν να μείνω αδρανής και υπό στενή παρακολούθηση για ένα δεκαήμερο, προκειμένου να προληφθεί οποιαδήποτε επιδείνωση.

Για λόγους ασφαλείας, τόσο δικής μου όσο και της προεκλογικής μας εκστρατείας στον Πειραιά, αποφάσισα να ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες. Και για λόγους ηθικής τάξης και ειλικρίνειας προς τους πολίτες του Πειραιά, παρότι δεν συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, να το δημοσιοποιήσω. Η καμπάνια του «Πειραιάς για όλους» είναι σε πολύ καλά χέρια, διευθύνεται από τα θεσμικά όργανα του συνδυασμού, στα οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχω την τύχη να με παρακολουθεί μία σπουδαία ιατρική ομάδα του ΕΣΥ από το 2017, την οποία και ευχαριστώ θερμά".

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών