Ραλλία Χρηστίδου: Θα πω 'ναι' και σε πιθανή πρόταση για τις εθνικές εκλογές | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ραλλία Χρηστίδου: Θα πω 'ναι' και σε πιθανή πρόταση για τις εθνικές εκλογές

23:56 | 29/3/19

Η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι αποδέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο, μέλος του οποίου είναι επί χρόνια, λόγω της ανόδου των εθνικιστικών κομμάτων

"Αν μου προταθεί θα αποδεχθώ πρόταση για να είμαι υποψήφια και στις εθνικές εκλογές", είπε στο News 24/7  η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι αποδέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του οποίου είναι επί χρόνια, λόγω της ανόδου των εθνικιστικών κομμάτων.

"Θέλουμε λιγότερη λιτότητα γιατί μας έχει οδηγήσει σε αυτό το σημείο" είπε και πρόσθεσε πως η ακροδεξιά χρησιμοποιεί ως πρόσχημα το μεταναστευτικό.

Κατά την ίδια πρέπει να επικρατήσουν οι φωνές της μετριοπάθειας και – όπως είπε- δεν έχουμε τέτοια δείγματα από την ΝΔ, στελέχη της ταυτίζονται με τον εθνικισμό, τα έργα και τα λόγια της ΝΔ αυτό δείχνουν.

Σχετικά με τον τομέα που θα ήθελε να ασχοληθεί ανέφερε τα ανθρώπινα δικαιώματα.

“Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι αυτές οι εκλογές δεν είναι εκλογές δεύτερης τάξης και μικρότερης σημασίας” είπε και πρόσθεσε πως πρέπει να ενωθούν όλες οι δυνάμεις και ειδικά στο ευρωκοινοβούλιο.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών