Σοφιανός: Ισχυρό ΚΚΕ στους Δήμους και τις Περιφέρειες | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σοφιανός: Ισχυρό ΚΚΕ στους Δήμους και τις Περιφέρειες

Δημοσίευση: 8:07 μ.μ. | 8 Μαρτίου 2019

Το μήνυμα που έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Νίκος Σοφιανός στους εργαζομένους της Alpha Bank

Το κτίριο της Alpha Bank, στη Λεωφόρο Αθηνών 105, επισκέφθηκε το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκος Σοφιανός και μίλησε σε εργαζομένους.

O κ. Σοφιανός, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι «η ψήφος των εργαζομένων δεν πρέπει να διαφοροποιηθεί με βάση τα όρια του κάθε δήμου. Στους δήμους και την περιφέρεια έχουμε να κάνουμε με το ίδιο πολιτικό προσωπικό που εναλλάσσεται από υπουργεία σε δήμους, σε περιφέρειες, στη Βουλή. Είναι οι υποψήφιοι των κομμάτων τριών μνημονίων και κοινών μεταμνημονιακών δεσμεύσεων. Έχετε ακούσει πολλά αυτά τα χρόνια, είδατε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ζείτε με τις συνέπειες της πολιτικής τους. Το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, στηρίζεται στην απάτη πλαστών διαχωριστικών γραμμών, στηρίζεται στο δίλημμα να διαλέξετε ανάμεσα στο μικρότερο κακό, όταν γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι μαγειρεύουν με την ίδια συνταγή και με τα ίδια τοξικά υλικά», τόνισε.

«Ένα ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη μέρα στους δήμους, στην περιφέρεια, στην Ευρωβουλή, σημαίνει μεγάλες δυσκολίες στην υλοποίηση της πολιτικής που είναι εχθρική για τα δικά σας συμφέροντα», υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών