ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στον βούρκο του 'Μακελειού' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στον βούρκο του 'Μακελειού'

Δημοσίευση: 12:12 π.μ. | 10/3/19

Ανακοίνωση με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, κάνει λόγο για ανάγκη καταδίκης από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις - Δήλωση έκανε και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου

«Το "Μακελειό" είναι σύμπτωμα του εκχυδαϊσμού της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του και σημειώνει ότι «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος».

«Όμως», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν αρκεί. Απαιτείται η καταδίκη από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις». «Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του "Μακελειού"», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δούρου: Η μόνη θέση που τους ταιριάζει είναι το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο
Σχετικά με σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Μακελειό", η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου δήλωσε:

«Οι επαγγελματίες της χυδαιότητας, οι καθ' έξιν υβριστές του δημοκρατικού πολιτεύματος διεκδικούν με προκλητικά και χυδαία πρωτοσέλιδα, θέση στον δημόσιο διάλογο. Η μόνη θέση που τους ταιριάζει είναι εκείνη την οποία άλλωστε εκφράζουν πιστά. Το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο. Ο εξοστρακισμός τους από τον δημόσιο βίο είναι υπόθεση που μας αφορά όλες και όλους. Γιατί αφορά τη Δημοκρατία».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών