Αρβανιτόπουλος αντικαθιστά Αλογοσκούφη στη Σχολή Φλέτσερ του Tufts | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αρβανιτόπουλος αντικαθιστά Αλογοσκούφη στη Σχολή Φλέτσερ του Tufts

09:31 | 8/4/19

Το Ίδρυμα Καραμανλή προέκρινε για τη θέση τον πρώην υπουργό Παιδείας - Το ενδιαφέρον Συνέδριο στις 12 Απριλίου

Ο Κώστας Αρβανιτόπουλος αντικαθιστά τον Γιώργο Αλογοσκούφη, στην έδρα Καραμανλή, στο Πανεπιστήμιο Tufts των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η απόφαση ελήφθη από το Ίδρυμα Καραμανλή, καθώς η τριετής θητεία του πρώην υπουργού Οικονομικών ολοκληρώνεται, ενώ ο πρώην υπουργός Παιδείας επελέγη ως διάδοχός του μεταξύ και άλλων υποψηφίων, καθώς η συγκεκριμένη έδρα θα στραφεί από τα οικονομικά στα ευρωπαϊκά θέματα.

Εν τω μεταξύ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζει το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου στη συγκεκριμένη έδρα και το οποίο θα αποτελεί το «κύκνειο άσμα» της θητείας Αλογοσκούφη στη συγκεκριμένη έδρα.

Τίτλος του Συνεδρίου «Η Ελλάδα και το ευρώ: από την κρίση στην ανάκαμψη» με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ Λουκά Παπαδήμο.

Ομιλητές αναμένεται να είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, οι πρώην υπουργοί Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και Νίκος Χριστοδουλάκης, αλλά και πρόσωπα όπως ο Πάνος Τσακλόγλου, ο Γιώργος Παγουλάτος και ο Δημήτρης Καιρίδης.

Υ.Γ.: Ο τίτλος του Συνεδρίου πάντως «από την κρίση στην ανάκαμψη» μάλλον έχει ενοχλήσει πολλούς στην Πειραιώς που κάνουν λόγο για «τέταρτο μνημόνιο» και βάθεμα της κρίσης τα τελευταία χρόνια.

Βασίλης Σκουρής

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών