Χώρισε το επί 14 χρόνια ζευγάρι του 'Παρά Πέντε' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Χώρισε το επί 14 χρόνια ζευγάρι του 'Παρά Πέντε'

01:18 | 1/4/19

Η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη και ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος ,που έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα του θρυλικού «Παρά Πέντε», δεν ζουν πλέον μαζί - Έχουν μία κορούλα

Η Αγγελική Λάμπρη και ο Αντώνης Αγγελόπουλος μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να χωρίσουν. Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης που έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα του θρυλικού «Παρά Πέντε» δεν ζουν πλέον μαζί.

Οι δυο τους έγιναν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Κράτησαν χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους, απέφυγαν τα φλας και τις δηλώσεις, ακόμα και όταν περιμένοντας να γεννηθεί η κόρη τους, έκαναν σύμφωνο συμβίωσης.

Γι' αυτό μίλησε η Αγγελική πολύ αργότερα και μόνο όταν είχε ήδη διαρρεύσει το θέμα. Τα γκρίζα σύννεφα, στη σχέση του ζευγαριού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Reallife, εμφανίστηκαν τον χειμώνα και οδήγησαν τους δυο τους να ρίξουν αυλαία στη σχέση τους.

«Πρόκειται για έναν «βελούδινο» χωρισμό», υποστηρίζουν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον. «Η Αγγελική Λάμπρη και ο Αντώνης Αγγελόπουλος έχουν κρατήσει πια μια φιλική σχέση και έχουν συνεχή επικοινωνία για χάρη της πανέμορφης κόρης τους, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητας τους», τονίζουν οι ίδιες πηγές στην εφημερίδα.

Δεν θέλησαν ποτέ να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, γι’ αυτό και κατάφεραν για ένα διάστημα να μη μαθευτεί ότι δεν είναι πλέον μαζί και ότι προχωρούν σε διαφορετικούς δρόμους.


Αντώνης Αγγελόπουλος - Αγγελική Λάμπρη - NDP AGENCY

Πηγή: Star.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών