Χρηστίδης: 'Πιστώνεται στη Φώφη Γεννηματά η μεγάλη επιτυχία και η εμμονή της για ανανέωση της παράταξης' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Χρηστίδης: 'Πιστώνεται στη Φώφη Γεννηματά η μεγάλη επιτυχία και η εμμονή της για ανανέωση της παράταξης'

16:18 | 1/4/19

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ μίλησε  μια ημέρα μετά το συνέδριο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ μετά τις εκλογές

"Πιστώνεται στη Φώφη Γεννηματά η μεγάλη επιτυχία και η “εμμονή” της για ανανέωση της παράταξης", δήλωσε στον News 24/7  ο Παύλος Χρηστίδης, μία ημέρα μετά το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ.

"Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ισχυρούς και αισιόδοξους", συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Τίμερμανς στις εργασίες. "Το ΠΑΣΟΚ είναι η ψυχή και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του εγχειρήματος", είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Ανδρουλάκη στον News 24/7 που είπε όχι σε έκτακτο συνέδριο μετά τις εκλογές για να αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει το ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση, απάντησε ότι "το συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο ψηφίστηκε, μπήκε στην κρίση των συνέδρων και οι πολίτες θα αποφασίσουν την ευθύνη που θα μας δώσουν".

Ο κ. Χρηστίδης δεν θεώρησε απίθανο να συνεργαστούν μετεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Σχετικά με τον πήχη του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές, ζήτησε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσοστά ενώ δεν απέκλεισε εθνικές κάλπες το φθινόπωρο.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών