«Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω τη δικογραφία, μου έχουν αφαιρέσει τα γυαλιά» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω τη δικογραφία, μου έχουν αφαιρέσει τα γυαλιά»

18:26 | 3/4/19

Το ένα tera φτάνει σε όγκο η δικογραφία της υπόθεσης της «μαφίας των φυλακών»

Φανερά καταβεβλημένος οδηγήθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ο κατηγορούμενος δικηγόρος στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» όπου εκδικάζεται η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος μετήχθη από τον Κορυδαλλό στο δικαστήριο στις 4 το απόγευμα φορώντας φόρμες δήλωσε πως θα παραστεί ως πολιτική αγωγή στην υπόθεση, διόρισε  ως συνηγόρους του τον Αλέξανδρο Λυκουρέζος και τον Αλέξη Κούγια και ζήτησε την αναβολή της υπόθεσης .

«Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω τη δικογραφία, μου έχουν αφαιρέσει τα γυαλιά και το φως στην ασφάλεια. Είμαι προσωρινά κρατούμενος και οι δυο υποθέσεις είναι συναφείς» είπε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο. Το αίτημα υπέβαλε και ο νέος συνήγορος του Αλέξης Κούγιας προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας αλλά και για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» για την οποία έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος ο εντολέας του.

«Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα αναβολής αλλά θεωρούμε ότι ο Αριστείδης Φλώρος έχει το δικαίωμα να εκδικαστεί η υπόθεση του» τόνισε ο Τάκης Μιχαλόλιας συνήγορος του επιχειρηματία που έχει καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός στην απόπειρα σε βάρος του δικηγόρου.

Τελικά, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αναβολής και διέκοψε την εκδίκαση της υποθεσης για τις 11 Απριλίου 2019.

Την ίδια ώρα, η έρευνα για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» είναι σε πλήρη εξέλιξη με τον ανακριτή να βάζει στο μικροσκόπιο του μαρτυρικές καταθέσεις και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των φερόμενων ως πρωταγωνιστών. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί είναι ογκωδέστατη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το περιεχόμενο της φτάνει το ένα tera.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ασκηθούν ποινικές διώξεις και σε βάρος νέων προσώπων

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών