«Δεν είμαι εγώ στο βίντεο, ο άνθρωπος που φαίνεται είναι αδύνατος, εγώ φοράω ΧΧL» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Δεν είμαι εγώ στο βίντεο, ο άνθρωπος που φαίνεται είναι αδύνατος, εγώ φοράω ΧΧL»

15:23 | 9/4/19

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στη Βούλα, ο οποίος προφυλακίστηκε

Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ήταν εκείνος που πυροβόλησε εν ψυχρώ τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή ο 30χρονος Βούλγαρος απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι έδειξαν στον νεαρό κατηγορούμενο το δρόμο για τη φυλακή.

Για περίπου μιάμιση ώρα ο 30χρονος κατηγορούμενος επιχειρηματολόγησε υπέρ της αθωότητας του επιμένοντας ότι δεν γνώριζε τον επιχειρηματία ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

«Δε γνώριζα καν τον επιχειρηματία», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 30χρονος ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι εκείνος που φαίνεται στο βίντεο να πυροβολεί τον Γιάννη Μακρή τέσσερις φορές. «Δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο. Εγώ είμαι μεγαλόσωμος, ενώ ο άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο είναι αδύνατος. Φοράω ρούχα σε μεγάλα μεγέθη ΧΧL», φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο κατηγορούμενος κλήθηκε να εξηγήσει τους λόγους που τον έφεραν στην Αθήνα ισχυρίστηκε ότι έκανε διακοπές.

«Μου αρέσει να κάνω διακοπές στην Ελλάδα και θα ήθελα να ανοίξω μια επιχείρηση. Έχω ήδη δύο επιχειρήσεις στον Καναδά, η μία ασχολείται με tatoo, οι οποίες μου παρέχουν οικονομικά οφέλη», φέρεται να είπε.

Αναφερόμενος δε στα αυτοκίνητα που άλλαξε ο κατηγορούμενος μέχρι τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, φέρεται να ισχυρίστηκε:

«Το ένα από τα τρία οχήματα το άλλαξα τον Οκτώβριο γιατί ήταν μικρό και επειδή ήμουν μεγαλόσωμος δεν με χωρούσε. Το δεύτερο αυτοκίνητο μου το έσπασαν, ενώ το είχα παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενα στη Γλυφάδα. Αυτός που το έσπασε μου πήρε κι όλα τα προσωπικά έγγραφα που είχα στο αυτοκίνητο. Όλα τα αυτοκίνητα τα είχα νοικιάσει στο όνομά μου όπως και το τηλέφωνο που έχω». Σε δήλωσή του ο συνήγορός του Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος τον εκπροσωπεί από χθες το βράδυ, μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο εντολέας του να περάσει και πάλι το κατώφλι της ανακρίτριας.

«Εμείς αναλάβαμε την υπεράσπισή του χθες βράδυ. Δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για την αξιολόγηση του υλικού μιας ογκωδέστατης δικογραφίας. Ο κατηγορούμενος απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις, αρνείται την κατηγορία κι επιφυλασσόμαστε αφού ολοκληρώσουμε τη μελέτη όλων των εγγράφων της δικογραφίας να υποβάλλουμε λεπτομερέστατο υπόμνημα στην ανακρίτρια», τόνισε ο συνήγορος.

Πάντως, φίλος του θύματος φέρεται να έχει καταθέσει στις αρχές ότι μέρες πριν από τη δολοφονία, την ώρα που βρισκόταν μαζί με τον Μακρή σε ένα κατάστημα στη Γλυφάδα, ο επιχειρηματίας του έδειξε δύο άνδρες λέγοντάς του ότι τον κοιτούσαν επίμονα. Όταν κλήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία, αναγνώρισε τον έναν από τους δύο στο πρόσωπο του κατηγορουμένου.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών