Διάλογοι Μητσοτάκη με πολίτες στα Σεπόλια: Γιατί τον βαθμολόγησαν με οκτώ και ο παπαγάλος (βιντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Διάλογοι Μητσοτάκη με πολίτες στα Σεπόλια: Γιατί τον βαθμολόγησαν με οκτώ και ο παπαγάλος (βιντεο)

17:09 | 3/4/19

Βίντεο από τη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στα Σεπόλια ανήρτησε η αξιωματική αντιπολίτευση

Κάτοικος ευχήθηκε να κάνει έστω τα μισά από αυτά που λέει, ενώ άλλος βαθμολόγησε την κυβέρνηση με
ένα και το Μητσοτάκη με οκτώ. Το χιούμορ του πρόεδρου της ΝΔ που θέλησε να μάθει σε ένα παπαγάλο να λέει “ψήφισε Κυριάκο”

Στιγμιότυπα από τη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στα Σεπόλια ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θέλοντας να καταδείξει πως τον υποδέχονται οι πολίτες και την επαφή που έχει μαζί τους.

“Μακάρι αυτά που λέτε στον κόσμο να τα τηρήσετε. Έστω να κάνετε τα μισά από αυτά.” είπε ένας κάτοικος των Σεπολίων στον κ.Μητσοτάκη στη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψής του στην συγκεκριμένη γειτονιά της Αθήνας: “Λέω λίγα και θέλω να τα κάνω όλα. Γι’ αυτό δεν λέω πολλά” ήταν η απάντηση του προέδρου της ΝΔ.“Είσαι ευχαριστημένος από τη σημερινή κυβέρνηση;” ρώτησε ένα καταστηματάρχη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να πάρει την απάντηση: “Με άριστα το 10 τους βάζω 1”. “Eγώ τι βαθμό παίρνω;”, τον ξαναπροκάλεσε ο πρόεδρος της ΝΔ. “Αν δείξεις καλή διαγωγή μπορεί να πάρεις και 11, αλλά μέχρι τώρα 8” τού είπε ο καταστηματάρχης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε την βαθμολογία ασχολίαστη: “Το 8 είναι είναι μια χαρά, για να έχουμε και περιθώρια προόδου”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε με χιούμορ όταν σε pet shop είδε το κλουβί με τον παπαγάλο: “Αν του πω δηλαδή ‘ψήφισε Κυριάκο’, θα το πει ή όχι;” Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος γέλασε και ο κ.Μητσοτάκης πρόσθεσε: “Θα δυσκολευτεί λίγο. Αρκεί να το πείτε εσείς”.

Βίκυ Σαμαρά

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών