Δούρου: Κανένα παιδί χωρίς στήριξη, καμία οικογένεια χωρίς αρωγή | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δούρου: Κανένα παιδί χωρίς στήριξη, καμία οικογένεια χωρίς αρωγή

20:01 | 9/4/19

Στα εγκαίνια του 1ου δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αρτέμιδος η περιφερειάρχης Αττικής

«Η Περιφέρεια Αττικής δίνει το παρών, βοηθώντας γονείς και παιδιά» τόνισε η Ρένα Δούρου, μιλώντας στα εγκαίνια του 1ου δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αρτέμιδος.

«Γιατί μας στόχος είναι να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς στήριξη. Καμία οικογένεια χωρίς αρωγή. Κοινός μας στόχος είναι να δίνουμε μαζί τη μάχη της κοινωνικής συνοχής» σημείωσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Μια μάχη που περνάει μέσα από τη στήριξη των οικογενειών με μικρά παιδιά. Για να μπορούν οι γονείς να εργάζονται και τα παιδιά να μεγαλώνουν σε υγιείς χώρους. Χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Για τις μάχες αυτές της καθημερινότητας, είμαστε εδώ. Γιατί έτσι καταλαβαίνουμε τη λειτουργία και την αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έτσι καταλαβαίνουμε την άσκηση της διοίκησης. Στο πλευρό όλων εκείνων που αγωνιούν και αγωνίζονται», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης κατά τον χαιρετισμό στα εγκαίνια μαζί με τον δήμαρχο Σπάτων - Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου.

Η κατασκευή του παιδικού σταθμού χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Αττικής 2007 - 2013. Ο σταθμός μετείχε στο πρόγραμμα της εναρμόνισης επαγγελματικής - οικογενειακής ζωής (σχολικά έτη 2017 - 2018 και 2018 - 2019), το οποίο χρηματοδοτείται από τον άξονα προτεραιότητας 9 του ΠΕΠ Αττικής 2014 - 2020.

Την περιφερειάρχη συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Γιάννα Τσούπρα καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι: Ζωή Βαρέλη - Στεφανίδη, Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, Λουκάς Μαργέτης, Γιάννης Μπουλέκος, Ματίνα Πανταζή, Γιώργος Τόκας και Νατάσα Χορτάτου

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών