Έφυγε από τη ζωή ο τελευταίος έρωτας της Χριστίνας Ωνάση | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Έφυγε από τη ζωή ο τελευταίος έρωτας της Χριστίνας Ωνάση

13:35 | 25/4/19

Οι δυο τους θα παντρεύονταν, αλλά τους πρόλαβε ο θάνατος της

Ήταν ο τελευταίος αρραβωνιαστικός της Χριστίνας Ωνάση και ο τελευταίος μεγάλος έρωτάς της. Οι δυο τους σκόπευαν, μάλιστα, να παντρευτούν τα Χριστούγεννα του 1988, όμως, τους πρόλαβε ο θάνατός της.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χόρχε Τσομλεκτσόγλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Βίβιαν Μπενέκου, ο 72χρονος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας με βαρύ εγκεφαλικό.

Ο Γιώργος Χόρχε, όπως τον αποκαλούσε η Χριστίνα Ωνάση, αρρώστησε ξαφνικά ακριβώς πριν από έναν χρόνο και δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες ομάδας γιατρών που είχε φέρει ακόμα και από το εξωτερικό η αδελφή του και επιστήθια φίλη της Χριστίνας, Μαρίνα Δοδέρο Τσομλεκτσόγλου.

Ο Γιώργος Τσομλεκτσόγλου ήταν ένας μπον βιβέρ της εποχής του, ένας βαθιά ευγενής αριστοκράτης, που ζούσε απομονωμένος στην Ελλάδα, στο σπίτι του στην Πολιτεία, μετά τον θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του Χριστίνας Ωνάση. Ένας θάνατος που του στοίχισε πολύ, καθώς η Χριστίνα Ωνάδη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του στην Αργεντινή, στη μπανιέρα του δωματίου της.

Ο μεγάλος της έρωτας, ήταν και αυτός που της έκλεισε τα μάτια εκείνο το πρωινό. Η Χριστίνα που μόλις είχε πάρει το διαζύγιο της από τον Τιερί Ρουσέλ, σχεδίαζε τον γάμο της με τον Γιώργο, πρόεδρο τότε της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες.

Οι δυο τους κρατούσαν μυστικό τον αρραβώνα τους ακόμα και από την ίδια του την αδερφή. Ο αρραβώνας τους έγινε γνωστός μετά τον θάνατο της.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών